Klippa gräs, en fest!


Gräsklipp4Förre ägaren hade vänligheten att lämna inte mindre än två trasiga motorgräsklippare kvar till oss… Inte bara trasiga, utan ohjälpligt trasiga, med avsaknad av massa viktigt innandöme. Två mer eller mindre tomma skal. Men istället har vi fått något mycket bättre, denna lilla räserpärla, av min snälla moster som hade den stående i sin stuga. OCH som den klipper! Gräs och tusenskönor sprutar som konfetti. Att klippa gräs har aldrig varit roligare!

Gräsklipp2

Gräsklipp5(Ja, jag kör över de stackars små söta blommorna, annars kommer gräset bli för högt för att klipparen och jag ska orka. Men jag sparar några öar med blommor här och där, där de växer riktigt tätt).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s