Cirkelsågspremiär

SågaSkiva1_7906
I strålande sol och 30-gradig värme begick jag min cirkelsågspremiär! Att såga för hand tycker jag fungerar utmärkt (beroende på hur mycket som ska sågas förstås) ända tills man ska såga brädor på längden. Det tar ju en e.v.i.g.h.e.t! Så nu har jag fått låna en cirkelsåg av min snälla svåger! Ett nästan skrämmande vidunder (sågen alltså), men som var riktigt lätt och rolig att samarbeta med.

Hade fått tydliga instruktioner om att använda skyddsutrustning; skyddsglasögon och hörselskydd. Så jag hittade sonens innebandyglasögon och tog ett par bomullstussar  i öronen. Och för säkerhets skull tog jag på ett par gummistövlar också, som komplement till dagens arbetsklädsel; badkläder.

Vad jag sågade? Bänkskivor till köket. I stavlimmad ask/ek, från Bauhaus. Köket börjar sakta växa fram.

Men efter denna svettiga premiär blev det bad och strandliv resten av dagen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s