Köket

Äntligen börjar köket anta formerna av ett kök!


Bänkhyllorna är inte helt klara överallt och jag har tänkt sätta upp ett linnetyg framför, men nu fungerar det i alla fall. Så skönt! De väggfasta hyllorna har jag byggt av virke jag hittat i och bakom bodarna, samt av spillvirke jag fått, som jag sedan målat med vit linoljefärg. Hyllplanen har jag bla byggt av bords- och iläggsskivan från det skrangliga köksbord som fanns här när vi flyttade in.

Bänkskivorna som jag cirkelsågade för ett par dagar sedan, är oljade ask/ek-skivor från Bauhaus.

DIskbänkLiv2
Är mycket nöjd med att underredet till den 41,8 kg tunga diskhon i porslin från IKEA blev så enormt stabilt som det blev (går inte att rucka en millimeter!), samt att jag lyckades lyfta hon på plats alldeles själv!


”Kökslådorna”/korgarna köpte jag i vintras på Blocket. Tror de kommer ursprungligen från IKEA. Hade gärna skaffat mig fler, men de verkar inte finnas kvar i sortimentet.

Matta1
Sköna mattan Gåsöga kommer från Åhléns.

Hyllkonsollerna i furu, målade med linoljefärg är köpta på Claes Ohlson och hyllplanen kommer från Bauhaus.

 

 

Annonser

En reaktion på ”Köket

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s