Min bäste vän är fet och dryg

Linoljesåpa
Alltså den här liraren, har blivit vår storfavorit. Måste vara världens bästa rengöringsmedel! OCH samtidigt miljövänlig och biologiskt nedbrytbar. Tillverkad av linolja. Toppen till att få bort linoljefärg (och annan sorts färg också, men särskilt linoljefärgen som är så smetig) som hamnat där man inte vill ha den (i ansiktet, på fina skinnväskan och på ratten i hyrbilen t ex …). Snabbt, lätt och enkelt. Penseltvätt, perfekt! Inga starka giftiga, frätande grejer. Och torkar inte ut. Att den sen också ska fungera utmärkt till ugnsrengöring och fläckborttagning på kläder (bl a) gör den ju inte sämre.

Linoljesåpa, we love you!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s