Shit, no kitt!

Kitt
Hämtade glad i hågen ut mitt paket hos min lokale paketutlämnare, bensinmacken. Mitt fönsterkit, innehållande: kittkniv, glasskärare och glasskärarolja. Allt, utom själva kittet! Hål i huvudet när jag gjorde beställningen, helt klart. Glömde beställa själva huvdingrediensen … Kitt! Då blev det inga kittfalsar gjorda idag då. Nähäpp. Och jag som stod färdigskrapad, grundmålad och klar (fönsterbågarna på gavelväggen).

Hängmatta och bok får bli plan B tills nästa sändning anländer. Stackars mig …

Annonser

En reaktion på ”Shit, no kitt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s