Skönaste hänget

Hängmatta4
Det första vi köpte efter att vi skrivit på köpekontraktet på torpet, för nästan exakt ett år sedan, var en hängmatta. Inget torp utan hängmatta! Och de två gamla körsbärsträden är verkligen det perfekta hängmattsstativet. Lagom glest mellan grenarna som ger skugga men som ändå tillåter att lite solstrålar letar sig ner genom bladverket.

För ett par dagar sen när det fortfarande var riktigt varmt, drog ett åskväder förbi i grannskapet. Vi fick varken åska eller regn, men rejäla vindar. Då la jag mig i hängmattan som trots min tyngd vaggade i vinden. Varma vindar som från en hårfön och en självgungande hängmatta. Sommarlyx!

HängmtidningHängmatta_8278

Denna generösa hängmatta, som man lätt får plats två i bredd i, beställde jag från hängmattor.nu. Mycket prisvärd och garanterat avstressande.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s