Hus-Quiz

original_01c
Original eller kopia? Behålla eller byta ut och ersätt med ngt nytt? Är det viktigt att behålla saker i original i ett gammalt hus? Så länge ett hus inte är K-märkt är det ju husägaren själv som bestämmer, men ibland kanske vissa beslut tas lite snabbt utan så stor kunskap och eftertanke.

material_01c attityd_01c

varsamt.org vill man skapa en medvetenhet om byggnadsstilar och material. Att hus har olika karaktärsdrag och att det finns olika sätt att gå tillväga när man vill förändra ett hus. En fin liten sida, med bl a flera små roliga quiz. Gå in och testa dina egna kunskaper här!

06bradgolv_01c

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s