Väggpanel väck

_MG_0145

Rifs rafs sa det bara, när min händiga syster med kofot anlände till stugan. Medan jag tog hand om disken hann hon i princip sprätta bort all resterande panel på fram- och baksidan av huset. Och glädjande nog var det inga stora skador som dolde sig där under. Lite mindre fix i nederkant på några ställen bara.

_MG_0107

Så nu är det bara att ta fram pensel och färg och köra på! Underbart tacksamt och roligt jobb när det genast syns och blir så fint resultat. Jämfört med mycket grund och förarbete som man kan traggla runt med i evigheter. Härligt!

_MG_0112

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s